úterý 20. října 2015

Habanero Mexican Grill - rychlé občerstvení pro milovníky mexické kuchyně


Na Jižním Městě, a vlastně celé Praze 4, není moc míst, kde se můžete vegansky najíst. Proto jsme rádi za to, že se u nás, konkrétně v OC Chodov, nachází alespoň mexická restaurace Habanero Mexican Grill, kde je možnost objednat si veganské verze jejich jídel. Ty navíc vycházejí příznivě i cenově, neboť za 99 Kč dostanete dostačující porci o 400 gramech.

V express menu máte na výběr burrito, tacos anebo tostada tacos, což je křupavá varianta klasických tacos. Kromě burrita, které je z pšeničné mouky, jsou další dvě možnosti bezlepkové. Můžete si je nechat naplnit koriandrovou nebo paprikovou rýží, tmavými či světlými fazolemi, grilovanou zeleninou, salátem a salsou, a to buď nepálivou, mírně pálivou, anebo pálivou. Za příplatek lze vše dochutit porcí guacamole nebo jalapeños. K pití si můžete dát jeden ze tří mexických nápojů, které jsou k menu za výhodnější cenu.

Jídlo si lze samozřejmě vzít s sebou, jen je třeba to nahlásit předem. Též potěší, že jsou krabičky i tácky vyrobené z recyklovaného materiálu. A pokud vám zde zachutná, můžete se zapojit do věrnostního programu, kdy se vám na kartu přičte částka odpovídající 10 % z ceny nákupu. Také se vás díky tomu mohou týkat různé slevy a výhodné nabídky.

Celkově hodnotíme Habanero kladně, neboť je znát, že se zde vaří z čerstvých a kvalitních surovin. I proto se zde zastavujeme poměrně často.

Aby toho nebylo málo, bylo nám interně řečeno, že se už v blízké době uvažuje o zařazení tempehu/tofu jako alternativ k masu. A v úvahu připadá i veganský sýr - tak držíme palce, aby vše dobře dopadlo!



Jonash & Claireh

Líbil se vám článek? Pokud ano, přidejte si do oblíbených naši stránku na Facebooku a žádný další vám neunikne :)

Žádné komentáře:

Okomentovat