středa 5. srpna 2015

Obložené bagety se seitanem


To jsme se tak jednou vraceli z centra a přemýšleli, co si dáme na večeři. Nakonec jsme koupili bagety na dopečení a doma se snažili zlikvidovat přebytky. Nejprve jsem udělala domácí tofunézu s pažitkou, na cibulce a omáčce tamari osmažila seitan speciál. To všechno jsem přidala do bagety, která už byla napěchovaná zeleninou - my jsme měli rajčata, okurky, salát a cibuli. A jak chutná taková večeře nejlépe? No přece za letního večera na balkóně s lahvinkou Lambrusca a romantikou při svíčkách :)

Domácí tofunéza
  • půlka balíčku tofu
  • 15 ml oleje
  • 30 ml sojového mléka
  • lžička šťávy z citrónu
  • sůl
  • pažitka

 Stačí všechno rozmixovat a poté dochutit podle svých preferencí.




Claireh

Líbil se vám článek? Pokud ano, přidejte si do oblíbených naši stránku na Facebooku a žádný další vám neunikne :) 

1 komentář:

happy.lenulka řekl(a)...

nádhera! Musím udělat manželovi až mu skončí RAW detox.... :-)

Okomentovat