sobota 20. prosince 2014

Vegan Fighter vánoční hody 2014

Vánoce jsou za dveřmi a k nim se samozřejmě váže spousta akcí, které se v těchto dnech konají po celé ČR. Jednou z nich byly i Vegan Fighter vánoční hody, které se konaly v sobotu 20. 12. v prostorech kavárny/klubu s názvem Podnik, který sídlí kousek od metra Vltavská.

Na místě jste si mohli poslechnout některou z přednášek týkajících se raw/vegan stravy nebo silových a vytrvalostních sportů. Proběhla zde kuchařská ukázka od Raw for you a Jitky Adamové. Ke zhlédnutí byly také dokumentární filmy - třeba o (ne)životě na britských jatkách, na něž bylo pohlédnuto bez jakýchkoliv příkras - promítané pod záštitou občanského sdružení s příhodným názvem "Otevři oči". Představeny byly nové kuchařky - vegany často zmiňovaná publikace Místo vejce banán, kterou mají na svědomí dámy Katka Balcarová a Veronika Chládková, a Tajemství syrové stravy od Veroniky Klamtové a Jana Plajnera. Zároveň byl ke koupi kalendář Raw for life, přičemž výtěžek z něj putoval na podporu útulku ve Frýdlantu. 

A co dobrého jste mohli ochutnat? Např. zelňačku s houbami či chlebíčky z restaurace Plevel, vanilkový cheesecake od VEG TEG cateringu, bramborový salát s uzeným tofu od 4freshcatering, raw verzi štědrovečerního večeře od Raw for you, raw proteinové tyčinky od LULU, raw krekry od Lifefood, kokosové nápoje a batátové chipsy od firmy Botanika nebo konopné dobroty z veganshopu JednoDuše.

V neposlední řadě zde byla možnost přispět na sbírku pro Útulek Tibet a Dogpoint nebo si zakoupit oblečení s vegan tematikou a sportovní výživu od Vegan Fighter. Ti mimo jiné představili nový vizuál kampaně Bojujeme za zvířata


Jonash&Claireh 

















Žádné komentáře:

Okomentovat